3D VISUALISATIE - Van Lier Interiors & Design
11
page-template-default,page,page-id-11,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_set_inside,vertical_menu_inside_paspartu,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
 

3D VISUALISATIE

3D VISUALISATIE

 

Voor veel mensen is het lastig om interieurideeën voor zich te kunnen zien. Daarom biedt Van Lier Interiors & Design de mogelijkheid om ideeën om te zetten in fotorealistische 3D visualisaties. Dit kan met name voor makelaars, projectontwikkelaars en (binnenhuis)architecten interessant zijn, maar ook voor interieurbedrijven of particulieren zelf.

Vaak is een visueel beeld waar de klant zich helemaal in kan vinden net de doorslaggevende zet om juist wel of niet ergens voor te kiezen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een woning wel of niet kopen. Wij maken graag interieurvoorbeelden voor woningen op de woningmarkt om te zien of uw wensen mogelijk zijn binnen die muren. De klant voelt zich door deze visualisaties al helemaal thuis in de woning. Het brengt ook een stukje zekerheid met zich mee. Mensen weten wat er mogelijk is en hebben er een goed beeld bij. Woningen die zich op de woningmarkt bevinden, waarvan de binnenkant niet meer helemaal van deze tijd is, kunnen wij door middel van deze 3D visuals, omtoveren tot een moderne woning. Potentiële kopers kunnen op deze manier door de veroudering van de woning heen kijken.

Wij bieden u hierbij ook een Virtual Tour aan. Via deze weg kunt u de 3D visualisatie waarop de ruimte te zien is bekijken door een bril. Neem contact met ons op voor meer informatie via de contactgegevens onderaan deze pagina.